• image

    Bel ons
    020 – 364 20 10

  • image

    Openingstijden
    Ma - Za 9:00 - 17:00

APK KEURING

APK Keuring

volgens de wettelijke keuringseisen van de RDW

Drie jaar nadat een auto voor het eerst op de weg is toegelaten, is deze keuringsplichtig. Hierbij moet u uitgaan van de eerste inschrijvingsdatum.
Als eerste inschrijvingsdatum wordt beschouwd de datum waarop het Voertuigbewijs is afgegeven. Tenzij bij de rubriek bijzonderheden een andere datum staat vermeld: bij kentekenbewijzen die na 1 april 1999 zijn afgegeven staat het anders vermeld namelijk ‘datum eerste toelating’ en ‘datum eerste afgifte Nederland.
Als de auto al eerder APK goedgekeurd is, kunt u uitgaan van het afgegeven keuringsbewijs. Op dit bewijs staat vermeld tot welke datum de auto APK is goedgekeurd. Voor of op die datum moet de auto opnieuw APK goedgekeurd zijn.
U kunt uw voertuig binnen twee maanden voor de APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan voor één jaar verlengd. Als u het voertuig meer dan twee maanden voor de APK-vervaldatum laat keuren, krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum

Heeft u een APK keuring nodig? Maak een afspraak!

Laat een bericht achter

Heeft u vragen of opmerkingen? Vult u dan het onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.